SPANJERS, DIJSSELDONK & PLANTEIJDT​

Semi-akoestisch roots trio bestaande uit Roel Spanjers, Eric van Dijsseldonk en Wouter Planteijdt. "The Band & beyond..." Wouter Planteijdt is vooral bekend als gitarist en zanger bij Sjako en is daarnaast een veelgevraagd sessiemuzikant. Gitarist-zanger Eric van Dijsseldonk is op dit moment druk met een George Harrison-tribute onder de titel “When My Guiter Gently Weeps”. Verder is hij actief in de band van Malford Milligan, The Southern Aces evenals Roel Spanjers. die o.a. speelde met artiesten als Luther Allison, Terry Evans, Dayna Kurtz, Normaal JW Roy & The Royal Family en Frédérique Spigt. ​

FLAVIUM

Flavium behoort tot de meest toonaangevende bluesbands van Nederland. Al jaren is de band actief op blues- en festivalpodia in ons land maar ook in Duitsland, België, Engeland en Ierland. Bluesklassiekers ‘Nightlife’ en ‘Nobody Knows You When You’re Down and Out’ bezorgden de band noteringen in de hitlijsten. De band speelt met veel energie en liefde voor de blues. Spetterende solo’s, oorstrelende blue(s) notes, zeer fanatieke treinblues komen langs tijdens de optredens en ze werden vastgelegd op meer dan tien lp’s en cd’s. Op zaterdag 11 april 2015 heeft Johan Derksen de Dutch Blues Award uitgereikt aan Flavium. Flavium is toegevoegd aan de Dutch Blues Hall of Fame.​

FREE BEER BASTARDS

Four young old-timers and two rookies in a collaboration of Rock 'n Roll, Fun, Beer and one glass of Whisky.
Inmiddels hebben we deze band gedoopt tot de huisband van dit festival. In geheel eigen stijl sluiten zij het feest weer af.
Chaos, feest, vuurwerk, confettie
& rock 'n' roll! De Free Beer Bastards staan garant voor een energiek potje foute... eh, vette rock waarbij je niet stil kunt staan en je stembanden het aan het eind van de show begeven hebben. Dit wil je niet missen!

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •