UPDATE!
Rockin’All Over Den Nul Outdoor 2021 gaat niet door.
 
Tot onze spijt moeten we meedelen dat editie 3 van Rockin’ All Over Den Nul [Outdoor] helaas geen doorgang kan vinden.
 
Deze beslissing hebben we niet lichthartig genomen maar de huidige opgelegde maatregelen m.b.t. het bestrijden van het Coronavirus beperken het festival dusdanig dat we Rockin’ All Over Den Nul niet kunnen organiseren op manier die, zowel de organisatie als de festivalgangers voor ogen hebben. Voorlopig verplaatsen we Rockin’ All Over Den Nul naar zaterdag 12 maart 2022.
 
Tickets
Voor diegenen die reeds een kaartje hebben gekocht blijft de ticket geldig voor zaterdag 12 maart 2022. Mocht u geen gebruik willen maken van deze mogelijkheid dan kunt u het aankoopbedrag van uw ticket uiteraard teruggestort krijgen. Stuur dan een e-mail naar info@rockinalloverdennul.nl en u ontvangt uw aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening.
 
We hopen dat u begrip heeft voor onze overwegingen en hopen u 12 maart 2022 met veel enthousiasme te mogen ontvangen tijdens Rockin’ All Over Den Nul.
 
Team Rockin’ All Over Den Nul.

21 juni 2021

Derde Rockin’All Over Den Nul Outdoor op 21 zaterdag 21 augustus

Het prachtige rustieke Sallandse landschap wordt op zaterdag 21 augustus aanstaande wakkergeschud door editie 3 van Rockin’ All Over Den Nul outdoor. In voorgaande edities gaven onder meer AJ Plug, Leif de Leeuw Band, Steve Conte NYC, Mr. Boogie Woogie en Susan Santos acte de présence. Dit jaar is het vanaf 19.30 uur de beurt aan Spanjers, Dijsseldonk & Planteijdt, Flavium en jaarlijkse afsluiter Free Beer Bastards.

Spanjers, Dijsseldonk & Planteijdt | Plays The Band & beyond
Semi-akoestisch roots trio bestaande uit Roel Spanjers, Eric van Dijsseldonk en Wouter Planteijdt. Wouter Planteijdt is vooral bekend als gitarist en zanger bij Sjako! en is daarnaast een veelgevraagd sessiemuzikant. Gitarist-zanger Eric van Dijsseldonk is op dit moment druk met een George Harrison-tribute onder de titel “When My Guitar Gently Weeps”. Verder is hij actief in de band van Malford Milligan, The Southern Aces evenals Roel Spanjers. die o.a. speelde met artiesten als Luther Allison, Terry Evans, Dayna Kurtz, Normaal JW Roy & The Royal Family en Frédérique Spigt. ​

Flavium | Plays B.B. King & more
Flavium behoort tot de meest toonaangevende bluesbands van Nederland. Al jaren is de band actief op blues- en festivalpodia in ons land maar ook in Duitsland, België, Engeland en Ierland. Bluesklassiekers ‘Nightlife’ en ‘Nobody Knows You When You’re Down and Out’ bezorgden de band noteringen in de hitlijsten. De band speelt met veel energie en liefde voor de blues een ode aan B.B. King. Maar uiteraard ook klassiekers als ‘Old Love’, ‘Nightlife’ en ‘Nobody Knows’. Spetterende solo’s, oorstrelende blue(s) notes, zeer fanatieke trainblues komen langs tijdens de optredens en ze werden vastgelegd op meer dan tien lp’s en cd’s. Op zaterdag 11 april 2015 heeft Johan Derksen de Dutch Blues Award uitgereikt aan Flavium. Flavium is toegevoegd aan de Dutch Blues Hall of Fame.​

Free Beer Bastards | Play anything they want
Four young old-timers and two rookies in een collaboratie van rock ‘n’ roll, fun, bier en één glas whisky. Inmiddels hebben we deze band gedoopt tot de huisband van dit festival. In geheel eigen stijl sluiten zij het feest weer af: chaos, feest, vuurwerk, confetti & rock ‘n’ roll! De Free Beer Bastards staan garant voor een energiek potje foute… eh, vette rock waarbij je niet stil kunt staan en je stembanden het aan het eind van de show begeven hebben. Wil je even helemaal los…. dan wil je dit niet missen!

Overnachten
Blijf gerust overnachten bij een van de vele campings of B&B’s in de buurt. Het landschap is prachtig en kom zondag weer tot rust in de prachtige omgeving langs de mooiste rivier van Nederland: De IJssel. Check hier de mogelijkheden.

Tickets
€ 15,- [incl. 1 consumptiemunt] Tickets zijn te koop via www.bluesstore.nl/rockin-all-over-den-nul/

T-shirts Te bestellen via
info@rockinalloverdennul.nl

Meer informatie www.facebook.com/RockinDenNul

Locatie
Eten & Drinken BijRipperda
Rijksstraatweg 97 | 8121 ED Den Nul
[Gemeente Olst-Wijhe]

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •