Rockin’ All Over Den Nul sinds 2018
In maart 2018 vond de eerste Rockin’ All Over Den Nul plaats bij Eten & Drinken Bijripperda. 
Het enthousiasme tijdens de organisatie en van het publiek en de artiesten deed ons al gauw besluiten dat dit geen jaarlijks feestje moest blijven maar dat we dit twee keer per jaar wilden neerzetten. Een indoor en een outdoor festival.
 
Wederom met gedrevenheid en enthousiasme werd in datzelfde jaar in augustus Rockin’ All Over Den Nul buiten gerealiseerd met twee podia en zowel nationale als internationale acts. Na een aantal zeer geslaagde edities zijn wij helaas net als iedereen vanwege de Corona maatregelen genoodzaakt het evenement nu al een aantal keer te annuleren.
 
Maar niet getreurd, zogauw de omstandigheden weer gunstig zijn voor evenementen garanderen wij jullie een evenement dat je niet snel vergeet.
 
Tot die tijd …. blijf gezond!
We zien elkaar gauw weer.
 
Team Rockin’ All Over Den Nul.
ladylogo
Spread the love