Derde Outdoor editie Rockin' All Over Den Nul | 7 en 8 mei 2022 BijRipperda. Het prachtige rustieke Sallandse landschap wordt op zaterdag 7 mei aanstaande wakkergeschud door editie 3 van Rockin’ All Over Den Nul outdoor.

7 & 8 mei 2022 Rockin' all Over De Nul Outdoor

Derde editie Rockin’ All Over Den Nul | 7 en 8 mei 2022 BijRipperda

Het prachtige rustieke Sallandse landschap wordt op zaterdag 7 mei aanstaande wakkergeschud door editie 3 van Rockin’ All Over Den Nul outdoor. In voorgaande edities gaven onder meer AJ Plug, Leif de Leeuw Band, Steve Conte NYC, Mr. Boogiewoogie en Susan Santos acte de présence. Dit jaar is het vanaf 19.30 uur de beurt aan Roy P-Cat and the V8 Daddies, Flavium en jaarlijkse afsluiter Free Beer Bastards. Op zondag 8 mei is er, in samenwerking met Zuivel van Salland, de Antikater Bar: een overheerlijke brunch met Sallandse lekkernijen opgeluisterd door Jeroen Sweers, kortom, een flinke portie Sallandse nuchterheid.

Zaterdag 7 mei
Drie bands van formaat geven deze avond acte de presence.
Onder de veranda uit Wijhe: Roy P-Cat and the V8 Daddies, een 5 mans formatie ontstaan uit een voorliefde voor Oldskool Rock ’n Roll, Rhythm & Blues, Rockabilly en Jump. Mix al die rootsvormen in een cocktailglas en je krijgt: Garage Swing! Optreden zien ze als een missie, een verplichting, een ode, een roeping, uit voorliefde en passie voor de muziek die z’n oorsprong vond in de jaren 40 en 50 en het gewoon verdient om anno nu nog steeds gehoord te worden. Garage Swing in de stijl van grootheden als Big Joe Turner, T-Bone Walker, Wynonie Harris. Honkende saxen, loeidiepe beats, honkytonk keys, double bass en een vuige gitaar. Uit het leven gegrepen klassiekers aangevuld met eigen composities. Rockin’all Over Den Nul stond op hun bucketlist en deze avond verzorgen zij twee verandasessies.

Flavium
Op het mainstage staat Flavium, één van de meest toonaangevende bluesbands van Nederland. Al jaren is de band actief op blues- en festivalpodia in ons land maar ook in Duitsland, België, Engeland en Ierland. Bluesklassiekers ‘Nightlife’ en ‘Nobody Knows You When You’re Down and Out’ bezorgden de band noteringen in de hitlijsten. De band speelt met veel energie en liefde voor de blues. Spetterende solo’s, oorstrelende blue(s) notes, zeer fanatieke treinblues komen langs tijdens de optredens en ze werden vastgelegd op meer dan tien lp’s en cd’s. Op zaterdag 11 april 2015 heeft Johan Derksen de Dutch Blues Award uitgereikt aan Flavium. Flavium is toegevoegd aan de Dutch Blues Hall of Fame.

Free Beer Bastards
De avond wordt afgesloten door ‘four young old-timers and two rookies in a collaboration of Rock ’n Roll, Fun, Beer and one glass of Whisky, oftewel de Free Beer Bastards met Tom Veltien, Bastiaan Bökkers, Mark Brinkman, Tom Harmelink, Indigo Wichers en Marijn Ooijman. Inmiddels hebben we deze band gedoopt tot de huisband van dit festival en in geheel eigen stijl sluiten zij het feest weer af. Verwacht chaos, feest, vuurwerk, confettie & rock ‘n’ roll! De Free Beer Bastards staan garant voor een energiek potje foute… eh, vette rock waarbij je niet stil kunt staan. Je stembanden hebben het aan het eind van de show gegarandeerd begeven. Dit wil je niet missen!

Eten & Drinken
Uiteraard komt ook de inwendige mens deze avond niets te kort. Eten en Drinken BIJRipperda steekt de barbeque aan voor onder andere de, inmiddels wereldberoemde Ripperda Burgers van de grill. Naast de, voor Rockin’ All Over Den Nul traditionele, beugels openen we dit jaar op het terrein ook een cocktailbar met de lekkerste cocktails, ook virgin, van Amy.

Zondag 8 mei de Antikater Bar met Jeroen Sweers
Een flinke portie Sallandse nuchterheid met heerlijke streekgerechten. En wat drinken we daarbij? Natuurlijk Zuivel van Salland, gegarandeerd Machtig Lekker! Deze brunch wordt muzikaal opgeluisterd door niemand minder dan Jeroen Sweers. Jeroen’s interesse in muziek is breed en zodoende is hij actief met veel uiteenlopende bezettingen. Onder zijn formaties zitten grote bands, kleine bands, duo’s, trio’s, maar ook het muzikaal begeleiden van een piloot op vliegshows behoort tot zijn muzikale activiteiten.
Op dit moment is Jeroen de vaste toetsenist van Bökkers. Solo laat Jeroen oude tijden, waarin de pianist nog centraal stond, herleven. Een ballroom waar mensen elkaar ten dans vroegen of die specifieke sfeer in de lobby van een groot, luxueus hotel in New York of Parijs of, in dit geval, een machtig lekkere Sallandse Brunch in de proeftuin van BIJRipperda Den Nul tegen de schilderachtige achtergrond van de IJssel Vallei.

Rockin’ all Over Den Nul is een samenwerking tussen Eten en Drinken BijRipperda en Dé Blueskrant.

Locatie
Eten & Drinken BijRipperda Den Nul
Rijksstraatweg 97, 8121 ED Olst [Gemeente Olst-Wijhe]

www.bijripperda.nl | info@bijripperda.nl | 0570 561 391

Zaterdag 7 mei
Terrein open vanaf 19.00 uur
Aanvang 19.30 uur

Zondag 8 mei
Terrein open vanaf 10.30 uur
Aanvang 11.00 uur

Tickets
Zaterdag 7 mei € 15,00
Zondag 8 mei € 7,50
Combiticket € 20.00
 www.rockinalloverdennul.nl

7 & 8 mei BijRipperda Den Nul

Spread the love