ZA 7 MEI VERANDA

ROY P-CAT and the V8 DADDIES

Roy P-Cat and the V8 Daddies is een 5 mans formatie die is ontstaan uit een voorliefde voor Oldskool Rock 'n Roll, Rhythm & Blues, Rockabilly en Jump. Mix al die rootsvormen in een cocktailglas en je krijgt: Garage Swing! Optreden zien ze als een missie, een verplichting, een ode, een roeping, uit voorliefde en passie voor de muziek die z'n oorsprong vond in de jaren 40 en 50 en het gewoon verdient om anno nu nog steeds gehoord te worden.

Garage Swing in de stijl van grootheden als Big Joe Turner, T-Bone Walker, Wynonie Harris. Honkende saxen, loeidiepe beats, honkytonk keys, double bass en een vuige gitaar. Uit het leven gegrepen klassiekers aangevuld met eigen composities.

ZA 7 MEI MAINSTAGE

FLAVIUM

Flavium behoort tot de meest toonaangevende bluesbands van Nederland.

Al jaren is de band actief op blues- en festivalpodia in ons land maar ook in Duitsland, België, Engeland en Ierland. Bluesklassiekers ‘Nightlife’ en ‘Nobody Knows You When You’re Down and Out’ bezorgden de band noteringen in de hitlijsten.
De band speelt met veel energie en liefde voor de blues. Spetterende solo’s, oorstrelende blue(s) notes, zeer fanatieke treinblues komen langs tijdens de optredens en ze werden vastgelegd op meer dan tien lp’s en cd’s.
Op zaterdag 11 april 2015 heeft Johan Derksen de Dutch Blues Award uitgereikt aan Flavium. Flavium is toegevoegd aan de Dutch Blues Hall of Fame.

ZA 7 MEI MAINSTAGE

FREE BEER BASTARDS

Four young old-timers and two rookies in a collaboration of Rock 'n Roll, Fun, Beer and one glass of Whisky, oftewel de Free Beer Bastards met Tom Veltien, Bastiaan Bökkers, Mark Brinkman, Tom Harmelink, Indigo Wichers en Marijn Ooijman.

Inmiddels hebben we deze band gedoopt tot de huisband van dit festival. In geheel eigen stijl sluiten zij het feest weer af.

Chaos, feest, vuurwerk, confettie
& rock 'n' roll! De Free Beer Bastards staan garant voor een energiek potje foute... eh, vette rock waarbij je niet stil kunt staan. Je stembanden hebben het aan het eind van de show gegarandeerd begeven. Dit wil je niet missen!

ZO 8 MEI ANTIKATER BAR

JEROEN SWEERS

Jeroen’s interesse in muziek is breed en zodoende is hij actief met veel uiteenlopende bezettingen. Onder zijn formaties zitten grote bands, kleine bands, duo’s, trio’s, maar ook het muzikaal begeleiden van een piloot op vliegshows behoort tot zijn muzikale activiteiten.
Op dit moment is Jeroen de vaste toetsenist van Bökkers.

Solo laat Jeroen oude tijden, waarin de pianist nog centraal stond, herleven. Een ballroom waar mensen elkaar ten dans vroegen of die specifieke sfeer in de lobby van een groot, luxueus hotel in New York of Parijs of, in dit geval, een stevige Sallandse Brunch in de proeftuin van BIJRipperda Den Nul tegen de schilderachtige achtergrond van de IJssel Vallei.

Spread the love